Veel gestelde vragen (FAQ)

 

Hoe snel kan ik mijn bestelling verwachten?

> Wij leveren onze producten vanuit onze eigen voorraad en kunnen daardoor snel leveren. U kunt uw bestelling doorgaans binnen 2 à 3 werkdagen in huis verwachten.

 

Wat zijn Ledkaarsen?

> Ledkaarsen zijn niet van echt te onderscheiden imitatie-kaarsen voorzien van een led-lampje i.p.v. een echte vlam. De Ledkaarsen in onze collectie zijn van hoge kwaliteit en hebben door het wax-uiterlijk de look-and-feel van echte kaarsen. Ook het ledlampje op de kaars geeft een natuurgetrouwe weergave van een echt vlammetje.

 

Wat zijn de voordelen van Ledkaarsen?

> Er zijn vele voordelen aan het gebruik van Ledkaarsen, bijvoorbeeld:

  • veiliger: een Led-kaars maakt geen gebruik van een echte vlam/vuur waardoor er bij het gebruik van Led-kaarsen geen brandgevaar zoals bij het gebruik van echte kaarsen wel het geval is.
  • gezonder: bij de verbranding van echte kaarsen komt fijnstof vrij, doordat er bij Led-kaarsen geen echte vlam gebruikt wordt is er geen sprake van verbranding en dus ook geen productie en verspreiding van fijnstof door uw woonomgeving.
  • gemak: u zet de Led-kaarsen eenvoudig aan en uit (eventueel met de afstandsbediening).
  • goedkoper: ondanks de hogere aanschafprijs van Led-kaarsen is het gebruik hiervan op termijn goedkoper aangezien u geen nieuwe kaarsen hoeft aan te schaffen.  

 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

> Het is mogelijk om uw bestelling - op afspraak - af te halen. 

 

Een product is niet voorradig, wat is de levertijd?

> De levertijd van een product wat niet op voorraad is verschilt per product, we kunnen hier geen exacte levertermijn voor aangeven. Mocht u hier een vraag over hebben dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.

 

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik doen?

> Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, we helpen u graag!

© 2023 - 2024 get-your-deco.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel